Arbejder du på den ene eller anden måde med at bespise mange mennesker i Slagelse eller på Sjælland, så er du helt sikkert en stor indkøber af mange typer fødevarer, her i blandt kød engros. Du har sikkert oplevet at dine kunder og gæster de senere år, er blevet meget mere kritiske omkring, hvad de får serveret. De stiller flere spørgsmål om madens oprindelse, kvalitet og produktion. Denne udvikling er helt naturlig og kommet i takt med, at hele samfundet er blevet mere bevidste om, at det bestemt ikke er ligegyldigt, hvad der kommer på bordet og hvordan det er havnet der. Har du en faglig stolthed, så er denne dialog kun rar og du imødekommer dine kunder nemt, hvis du også selv kun vil have det bedste af det bedste. Du ved allerede sikkert allerede , at kød ikke bare er kød, men her kommer nogle kernepunkter i produktionen af kød engros, som du kan holde fokus på, når du handler ind til catering, kantine, institution eller restaurant.
Stil krav til kød engros
Som udgangspunkt, er det bedst at handle de steder, hvor du har fuld tillid til leverandøren og produkternes standard, det gælder alle former for varer og især fødevarer af alle slags. Indhent tilbud, når det drejer sig om større mængder, men vær meget nøjeregnende i sammenligningen af prisen. Er der ikke tale om præcis den samme kvalitet, så er der ikke noget sammenligningsgrundlag. Stil krav til kvaliteten, den må der ikke slækkes på.
Kød engros af kvalitet, er nøjagtig det, det giver sig ud for at være. Den rene vare og intet andet, dvs. absolut ingen unødvendige fyld- og tilsætningsstoffer. Kødet er produceret med stor hensyntagen til miljøet og dyrenes velfærd er indtænkt fra først til sidst, så intet genmodificeret foder er blevet anvendt. Produktion skal desuden være foregået hygiejnisk, så forbrugernes helbred ikke sættes på spil. Transporten skal foregå efter de gældende regler omkring temperatur og hygiejne.
Kvalitet koster, men vil altid være prisen værd, både for den enkelte forbruger og får samfundet som helhed. Gå derfor kun efter lødige produkter fra ansvarlige producenter, der har en klar miljøpolitik og som sætter en ære i stor gennemskuelighed omkring alt fra produkternes indhold, fremstilling, praktiske håndtering og transport. På den måde ender du ikke med katten i sækken og har altid et godt svar på rede hånd, når dine kunder og gæster vil vide mere om kødet de skal sætte tænderne i.
Køb kun det bedste kød engros
Find en fast leverandør på Sjælland til kød engros, som fører alle de produkter du behøver og af den bedste standard. En god og professionel leverandør, der lytter til dine ønsker, matcher pris og kvalitet og som også er i stand til at komme ud med varer, hvis der opstår en akut situation. I et godt sortiment bør findes: okse-, kalve-, svine-, lamme- og dyrekød, samt fjerkræ, fisk og pålægsvarer. Få de friske varer leveret til døren af moderne kølebiler, kort efter at du har bestilt dem. God service, prima kvalitet og mængde rabat er altid det du skal gå efter.