A-kasse

Bliv gratis medlem af A-kasser

Hvis du ikke allerede er medlem af en a-kasse, så er det en rigtig god idé at komme i gang og melde dig ind i en a-kasse med det samme, især hvis du er studerende. Der er nemlig rigtig mange studerende, der ikke engang har overvejet, om de skal melde sig ind i en a-kasse, og hvorfor de mon burde gøre det. Der er også rigtig mange studerende, der ikke engang ved, hvad en a-kasse er, og det er en fejl. Det er rigtig vigtigt, som studerende at være medlem af en a-kasse, som det er rigtig vigtigt for almindelig og voksne mennesker med fuldtidsarbejde, også at være medlem af en a-kasse, hvis der nu pludselig skulle ske en ændring på arbejdet, eller at virksomheden, hvor du arbejder, skulle gå hen og gå konkurs. Man ved jo aldrig, hvad der sker, og derfor er det altid vigtigt, at man er på den sikre side, så man altid kan betale sine faste udgifter, selvom man måske har mistet sit job, og det kan en a-kasse sikre, at man altid kan.

Derfor er det vigtigt at du er medlem af A-kasser

Hvis du er studerende, så er du heldig, for så er det faktisk gratis at være medlem af en a-kasse, og det er jo ikke dårlig, når man er på SU og ikke har særlig mange penge at gøre godt med. Derfor kan du lige så godt skynde dig at melde dig ind i en a-kasse, inden du er færdig med din uddannelse, fordi du skal være medlem af en a-kasse i et stykke tid, før du afslutter din uddannelse, før du kan få dagpenge fra den første dag, hvor du er ledig, hvis du ikke er så heldig, at du har fundet dig et job, hvor du kan starte efterfølgende. Det kan jo være, at du er så heldig, at du allerede har fundet dig et deltids eller fuldtidsarbejde, som du kan starte på med det samme, når du er færdig med din uddannelse, og det er jo kun heldigt og godt, og det er super dejligt for dig, men hvis du ikke har fundet et, så skynd dig at meld dig ind i en a-kasse, så du i det mindste er sikret dagpenge, når du er færdig med din uddannelse.

Studerende skal melde sig ind i A-kasser

Hvis du er studerende, så er det vigtigt, at du melder dig ind i en a-kasse, minimum et stykke tid, inden du er færdig med din uddannelse, så du i det mindste er sikret dagpenge, når du er færdig med din uddannelse, og hvis du ikke allerede har fundet dig et job til efter du er færdig. Det ville være træls, hvis du havde glemt at melde dig ind i en a-kasse, fordi så er du nemlig ikke sikret dagpenge lige med det samme, og så kan det være, at der går et stykke tid, før du kan få penge udbetalt, hvilket ville være trist, hvis du har faste udgifter.