vvs

Få hjælp af VVS Herning & Aulum

At få hjælp af VVS Herning & Aulum til ventilationsanlæg kan skabe en meget mere behagelig temperatur derhjemme.

VVS Herning & Aulum kan hjælpe dig med indeklimaet

Din hund har længe givet udtryk for det, men det er måske først efter et par måneder, at du kan tyde de tegn, som den udsender. Du har godt nok synes, at den har opført sig lidt mærkeligt fordi, at den har skiftevis rystet og stået med tungen ud af munden. Du har kigget på den og prøvet at spørge den om hvad det er der er galt, men så snart temaet omhandler dens helbred så gider den ikke snakke. Når det handler om, at den er sulten eller vil sove eller lignende så holder den sig ellers aldrig tilbage så det undrer dig lidt. Men det skal ende med at være en mand fra VVS Herning & Aulum, som ender med at kunne sige dig hvad det er der er galt med den. Du har fået en ny ven på aftenkursus hvor I begge læser koreansk.

Flere gang har I siddet sammen fordi, at I er de eneste lidt ældre personer i forsamlingen så I har ligesom fundet lidt godt selskab i hinanden. En dag beslutter I at fortsætte den gode samtale derhjemme og da snakken falder på arbejde finder du ud af, at din nye ven er fra firmaet VVS Herning & Aulum. Det snakker I lidt om og du forstår ærlig talt ikke så meget af det. For selv er du revisor og det er der jo ikke meget spændende ved så det fortæller du ham slet ikke noget om. Derimod snakker i meget om hans arbejde. I har siddet sammen i et par timer og drukket nogle sjusser og haft det sjovt og lavet vitser og så videre. Og så går det pludseligt op for dig, at du ikke har set din hund i meget lang tid. Du vil ikke afbryde manden fra VVS Herning & Aulum så du hører efter alt imens din hjerne er et helt andet sted.

Da manden fra VVS Herning & Aulum ser din hund forstår han

Du siger lige pludseligt, at du lige går på toilettet og han nikker bare og siger, at det er selvfølgelig i orden. Desuden kommer han lige med en joke om, at I jo godt nok også har drukket så meget, at det må være på tide, at han lige får lettet slangen siger han og griner. Du griner ikke så meget. Generelt har du observeret, at du og din nye ven fra VVS Herning & Aulum ikke altid har den samme humor. Det er sjældent du griner af hans jokes, men til gengæld griner han meget, og mere eller mindre hele tiden. Du kommer tilbage med din hund og den ryster meget. Manden fra VVS Herning & Aulum siger, at det er fordi, at I skal have gjort noget ved jeres ventilationsanlæg så temperaturen vil være bedre og så din hund vil få det bedre og mere behageligt.

Kilde: Midtvestblik