festlokale

Festlokale til de fedeste fester

Nu er der en festlig nyhed til Hjørring, Hirtshals og omegn. Hos byens bedste Fiske Restaurant, kan du nu leje festlokale – Book her. Når det bliver kaldt festlokale så er det mere de fine fester. Såsom konfirmation, dåb, fødselsdag og bryllup. Festlokalet er elegant, enkelt og fint. Festlokalet har 3 altaner og en 180 graders panoramaudsigt id over stranden. Samtidig med at du fester og fejrer kan du nyde Vesterhavets smukke udsigt.

Du kan også bruge festlokalet til noget helt anderledes og til noget helt særligt. For eksempel kan du til din fødselsdag bruge anledningen til at frie for din kæreste. Eller du kan bruge lejligheden til at offentliggøre din graviditet – du kan ligeså godt sige det, når alle nu alligevel er samlet. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan til sådan en fest.

Forretningsmøder kan tage en hel evighed, men hvem siger det skal være kedeligt, det kan gøres hyggeligere. Hvis du som forretningsperson er på udkig efter et lokale til et event, et møde eller noget helt tredje kan du også benytte dig af festlokalet. Forestil dig lige at sidde til et møde eller til en forhandling med Vesterhavet som udsigt. Det bliver bare ikke bedre! Så skal du til København og Tivoli. Kvaliteten er i top – du skal bare nyde at være der.

Festlokalet kan også lånes ud til foredrag og lignende. At holde et foredrag i et så smukt og fint festlokale er også bare god reklame, det vil kunne trække flere til foredraget. Efter foredraget kan man drage ned mod havet og tage en dukkert – hvis det frister.

Ingen fest uden food

Det bliver ingen fest uden noget at spise. Du kan vælge din festmenu ud fra byens bedste råvarer – direkte fra havet til din tallerken. Forestil dig at holde din konfirmationsfest i sådan et lokale, med sådan et fint udsigt, det kan bare ikke blive bedre. Ud over at bestille fisk, kan der også altid bestilles kaffe og kage. Ingen fest uden kage!

Det er mega blæret at sige man fik en konfirmationsfest lige ved Vesterhavet. Det er ligeså blæret at sige man fik fejret sølvbryllup næsten på toppen af Danmark. Inviter dine gæster til en uforglemmelig dag, hvor du skal fejres. Alt skal bare være godt og perfekt – intet må gå galt. Til sådanne events hvor alt bare skal køre, er det altid en fordel at lade andre stå for at det bliver godt. Så behøver du ikke at stresse dig, du skal ikke tænke på om maden snart er klar, er drinks blevet serviceret og alt andet som nu en vært tænker. Du skal kun have fokus på at nyde din fest og feste med dine gæster.

Du kan vælge mellem kuvertservering, tapas og buffet – du vælger alt efter din smag og hvad du synes passer til lejligheden. Hvis du arrangerer en event er det måske en bedre idé med en buffet og hvis det er konfirmation, fødselsdag eller lignende så er det måske kuvertservering der er bedst.