Naturlig skønhed er in

Nu er det ikke længere sådan, at man behøver at se ud som en instagram-model for at blive opfattet som smuk. Eller måske har instagram-modellerne forandret sig? Det er hvert fald naturlig skønhed, der er det helt store lige nu, og det kræver faktisk lidt mere af din skønhedsrutine. Her kan du læse mere om, hvordan du får naturlig skønhed.

Find en god rutine

Når du vil fokusere på naturlig skønhed, så er det vigtigt at man sørger for god pleje af hud, vipper og hår. Det er nemlig sådan med naturlig skønhed, at det du har fra naturens side, skal få lov til at skinne gennem. Da nytter det ikke noget at lægge mange lag makeup. Hvis underlaget er godt, altså din hud, så er det meget nemmer at få den naturlige skønhed og glød frem.

Det kan faktisk godt være at du har en alt for overaktiv skønhedsrutine, og det kan give en række problemer med din hud. Det kan føre til bumser, hormonelle udbrud, tør hud, overfølsomhed og røde områder. Det kan man heldigvis hurtigt få fixet med den rette rutine. Fokuser først og fremmest på gode fugtgivere. Nu er der mange mærker, der sælger rene og gode ingredienser forholdsvis billigt. En god hyaluronsyre som fugtserum, som du lukker ind med en god creme, der passer til din hudtype, er perfekt. Det er også en god ide at skrue lidt ned for forbruget af skrub. Det føler måske lækkert, men det kan skade din hud. Derfor skal du heller sørge for at finde noget, der kan eksfoliere uden at skrubbe. Det kan for eksempel være en PHA eller BHA syre toner. Hvis du nærmer dig de 30, så er det også en god ide at se, om du kan introducere en lav procent af retinol ind i din rutine.

Naturligt smukke vipper

Et af de produkter langt de fleste danske kvinder siger at de ikke kan leve uden, er mascara. Det er dog muligt at leve uden, for man kan få naturligt lange og smukke øjenvipper helt uden mascara eller vippe-extensions. Du kan finde den bedste øjenvippe serum til øjenvipperbapoon.dk. Med en god øjenvippeserum, kan du nemlig få det resultat du altid har drømt om, og lange dådyrvipper, helt uden makeup.