Sådan indretter du teenageværelset

Når børnene begynder at nærme sig teenagealderen medfølger der mange forandringer. Ikke alene i deres krop men også deres interesser, holdninger og stil. Dette kan oftest betyde, at værelset også trænger til en ommøblering, hvilket vi hjælper dig med i denne artikel. 

At skulle indrette et teenageværelse kan være noget af en udfordring, da der er mange ting at skulle tage højde for undervejs. Står du derfor i denne situation lige nu, bør du læse med her. 

Skab et tema 

I teenagealderen udvikler børnene ofte nye interesser, og dinosaurerne, bamserne og dukkerne er måske nu blevet erstattet af en interesse for sport, litteratur eller mode. En ide kan derfor være at indrette værelset med udgangspunkt i disse nye interesseområder. Er der tale om en sand fodboldfan af holdet FC Barcelona vil man måske have plakater af yndlingsspillerne, og er man blevet mere modebevidst kan selvbiografier eller plakater af dygtige designere være relevant.  

Tilføj unikke fund 

For at gøre værelset helt unik, kan det være sjovt at finde en række fede ting som skiller sig ud, og afspejler ens personlighed. Inde på supersejeting.dk finder du et stort udvalg af alverdens sjove gadgets heriblandt lækre lamper, sækkestole og fede plakater. Yderligere er der mange genbrugsforhandlere der sælger møbler og diverse nips, hvor man virkelig kan gøre sig nogle gode fund til ingen penge. 

Find nye møbler 

Med alderen vokser man også i højden, og dette er også ensbetydende med at nogle af møblerne trænger til en større eller mindre udskiftning. Yderligere opstår der en række nye behov, og dette kan eksempelvis kræve at man skal have et skrivebord til at kunne lave skolearbejde, en sofa til når vennerne kommer på besøg, eller en gamerstol til når der skal spilles online. Dette er alle en række ting man skal tage forbehold for, når man indretter et teenageværelse