Sådan ser en dejlig sommerferie ud 

Hvis man spørger hvordan en fantastisk sommerferie ser ud, så vil langt de fleste højst sandsynligt svare noget med mad, oplevelser og afslapning. Det er ofte opskriften på en dejlig sommerferie. Det gælder også hvis man holder ferie hjemme i Danmark. Læs med her og lad dig inspirere til en dejlig ”staycation.”  

Danskere elsker at spise, bade og hygge. Det gælder både weekender og ferier. Men sommerferier er længere og kræver en smule mere underholdning for at gøre den sjov og begivenhedsrig. Hvis man er typen der elsker adrenalin, højder og fart over feltet, så behøver man ikke at tage til udlandet for at få nogle uforglemmelige oplevelser. 

Se Danmark fra nye højder 

Lille Danmark kan for eksempel opleves fra en fed tur rundt i helikopter. På Helikopterture.dk kan man bestille en tur til sig selv eller til flere. Man kan vælge at give den i gave til sig selv eller andre. Man får med garanti en oplevelse, som man vil huske længe. Ud over en sjov tur i helikopter kan også opleve Danmark fra nye højder ved at springe i faldskærm. Det er i hvert fald en hurtigere måde at komme ned fra flyet på.  

Dansk action 

Ud over at opleve Danmark fra en helikopter, er der også rig mulighed for andre actionfyldte oplevelser i lille Danmark. Både på land og vand kan man komme ud og skabe nogle uforglemmelige minder – og det er helt uden at rejser nogen steder hen.  

 Stand-up paddle er blandt andet blevet en stor ting. Det er noget man kan gøre på havet eller på en stor sø i byen, så det kan være en anderledes og sjov måde at opleve byen fra vandet på. Dertil kan man komme hjem og spise noget lækkert på sin yndlingsrestaurant og gøre det hele om igen dagen efter. Kunne det blive en bedre sommer end det?