Brandalarm

Sikkerheden skal også være i orden på arbejdspladsen

Brandalarm

Når vi bevæger os rundt i vores hjem, føler vi os trygge og godt tilpasse. Vi har styr på alt, hvad der foregår inden for, og vi ved, at der er taget nogle fornuftige forholdsregler, således der er gjort noget ekstra for sikkerheden. Vi har for eksempel selv haft en finger med i spillet, når det kommer til hjemmets brandalarmer. Vi ved, hvor de hænger, vi sørger for, at batterierne bliver skiftet, og vi sætter dem også selv jævnligt i gang, når vi kommer til at brænde aftensmaden på. Vi har derfor en fornemmelse af, at vi kan gå trygt i seng om aftenen, og vi nok skal få viden om det, hvis der er fare på færde.

Du har styr på hjemmet, hvad med arbejdspladsen?

Men hvordan er det med din arbejdsplads? Føler du den samme sikkerhed, når du dagligt bruger op til 8 timer på din plads? Her er du sikkert ikke bevidst om de foranstaltninger, som der er blevet gjort for, at alle medarbejdere kan arbejde i sikkerhed og uden at frygte, at der kan ske noget uheldigt, hvad øjeblik det skal være. Du ved derfor intet om de alarmer, der er sat op, du ved ikke, hvor de sidder, og du ved ikke, hvordan du skal forholde dig, hvis der pludselig bliver sat gang i en af dem. I sådan et tilfælde vil du kigge rundt på dine medarbejdere og blot stole trygt på, at de ved, hvordan I skal forholde jer til det, der sker.

Sørg for at have kendskab til sikkerheden på stedet

Og det er ikke helt optimalt. Derfor bør du sørge for at have kendskab til den sikkerhed, som der er i den bygning, hvor du arbejder. Det gavner både dig selv og dine medarbejdere, hvis uheldet en dag skulle være ude. Sørg derfor for at orientere dig omkring bygningens brandalarmer eller tjek op på en brandalarm til erhverv. Lokaliser hvor de er placeret og læs gerne den information, som der måske er tilknyttet hertil. Og gør det også gerne jævnligt, således du altid er opdateret, hvis der skulle være sket en ændring.

Hvis sikkerheden ikke er helt i top

Har du svært ved at tro på, at sikkerheden er i orden på din arbejdsplads, kan det være, at der skal kigges efter nogle nye alarmsystemer, der kan advare jer alle, hvis der pludselig skulle opstå en brand. På den måde kan du være med til at redde liv, og du vil samtidig også vide, at du har gjort noget for at sikre alles sikkerhed på din arbejdsplads.

Invester i en brandalarm til erhverv

Find derfor et godt og godkendt alarmsystem der kan sikre jer og jeres sikkerhed. Der findes et stort udvalg af gode alarmer med forskellige egenskaber. Og I skal derfor beslutte jer for, hvad I har behov for, og hvad I finder nødvendigt på jeres arbejdsplads. Når I har fundet alarmsystemet, vil I straks føle jer bedre tilpasse velvidende, at I nok skal blive advaret, hvis uheldet skulle være ude.