maleri

Trænger dit hjem til at blive piftet op?

Måske sidder du i dit hjem i Odense på Fyn, eller måske sidder du i dit hjem et helt andet sted.

Måske er der ikke sket nogen forandringer i dit hjem i lang tid, og måske trænger du til, at der skal ske noget nyt.

Har du haft de samme kedelige møbler i mange år, de samme pynteting og de samme malerier, er det måske på tide, at der skal ske en fornyelse.

Du er nok ved at være træt af at gå rundt i de samme omgivelser og se på de samme ting, som du også så på for 10 år siden.

Hvis det er sådan, du har det, er det helt sikkert på tide at skifte lidt ud.

Og faktisk behøver du slet ikke at skifte en masse ud i dit hjem.

Nej, du behøver blot at skifte dine malerier ud eller tilføje nogle nye for, at du føler, at der er sket en markant forandring i dit hjem og for at pifte det lidt op.

Malerier betyder nemlig en helt masse for ens hjem og kan på mange måder bringe en masse ind i ens hjem.

Malerier bringer nyt ind i dit hjem

Det lyder måske en smule overdrevent at sige, at malerier kan bringe en masse ind i dit hjem. Men kunst betyder meget for hjem, fordi det ofte på en eller anden måde indikerer, hvem man er som person.

Og når folk træder ind i dit hjem og kigger på de malerier, du har hængende i dit hjem, vil det måske give dem en indføling i forhold til, hvilket slags menneske du er i og med, at malerier er sådan en individuel ting.

Enten kan man lide et maleri, eller også kan man ikke lide det. Og det maleri som din kone måske kan lide, kan du ikke nødvendigvis lide. Det er så individuelt.

Ved at skifte et maleri eller to ud eller ved at tilføje nogle nye til dit hjem, kan du pifte dit hjem en hel del op, og du kan måske få følelsen af, at der er sket en helt masse i dit hjem, uden at du i virkeligheden har gjort ret meget.

Det er ret fantastisk, hvad malerier kan gøre for et hjem, og hvor meget det i virkeligheden kan tilføje til et hjem.

Hvordan finder jeg de nye malerier?

Det kan godt være svært at skulle finde nye malerier til ens hjem. Især fordi man skal have mavefornemmelsen med i forhold til, om det er noget, man har lyst til at have hængende i sit hjem og dermed naturligvis skulle kigge på hver dag.

Det kan være en god ide at kigge i en kunstners galleri for at se, de malerier kunstneren har, som du eventuelt kan købe.

Kontakt kunstneren hvis du har spørgsmål, eller hvis du har fundet det eller de malerier, du skal have til at hænge i dit hjem.

Kig på farverne og mærk hvilken følelsen maleriet giver dig.

Gå altid med din mavefornemmelse.