medicinsk cannabis

Bliv klar over hvad medicinsk cannabis er

Ofte sker der det, at folk begynder at snakke om noget uden at vide hvad det er. Meget hurtigt bliver der skabt en generel holdning til det og det på trods af, at meget få mennesker rent faktisk kan sige noget om hvad der er tale om. Sådan er det meget hurtigt sket med medicinsk cannabis. Det er noget, som alle har hørt om og som de fleste har en mening om. Det er dog kun de færreste, som rent faktisk kan sige ret meget om det. Derfor er det en god ide at læse lidt mere om det. For på den måde kan man fortælle andre om hvad CBD-olie og lignende produkter er. Det kan også være med til at afstigmatisere det og det vil gøre, at flere tør at stå frem og sige, at de anvender præparatet, som der er helt særlig lovgivning omkring her i landet.

CBD-olie er ikke ulovligt

Mange mennesker tror, at et præparat, som medicinsk cannabis er ulovligt og at man slet ikke må købe det. Det er dog ikke tilfældet. For der er visse situationer, hvor en læge rent faktisk har mulighed for at give en recept på noget, som har medicinsk cannabis i sig. Blandt andet er det muligt at give en særlig spray til mundhulen i visse situationer. Det vil sige, at der ikke som sådan er snakke om CBD-olie, men der er dog tale om noget lignende. Denne spray kan man give til spasmer. Det er hvis man har multipel sklerose, at dette er relevant.

Det vil sige, at hvis du går rundt og har denne type af sklerose så kan du gå til lægen. Her vil du muligvis få udskrevet denne særlige spray, som kan gøre, at du får færre spasmer. Det kan forøge livskvaliteten rigtig meget for de mennesker, som er så uheldige, at de lider af denne sygdom. Denne type af medicinsk cannabis hedder Sativex og den er en af de typer af godkendte lægemidler der findes her i landet. Det er godkendt og det gør, at læger godt kan udskrive en recept på det. Det er en dejlig frihed at have for en læge, hvis man er interesseret i at hjælpe sine patienter.

Lad CBD-olie være et eksperiment

Har man en anden sygdom end den ovenfor beskrevne kan det være, at man har prøvet mange forskellige præparater. Det har man måske gjort med forskellig grad af held og man kan hurtigt blive frustreret hvis der ikke er noget der virker. Her kan man lade det være et eksperiment at prøve medicinsk cannabis i form af CBD-olie. Det er der nemlig rigtig mange mennesker, der får det bedre af. Derfor kan det være en god ide at prøve kræfter med dette.

Man kan godt finde forskellige internet fora, hvor folk de skriver om deres erfaringer vedr. Medicinsk cannabis. Det kan man bruge til selv at blive klogere og finde den rette dosis og den rette producent så man får det bedre.