Is

Bliv nyforelsket i Ben & Jerrys

Is

Det amerikanske is-mærke Ben & Jerrys har i løbet af sine 40 års levetid, taget verden med storm. Grundlagt af barndomsvennerne Ben Cohen og Jerry Greenfield, har de i dag opfundet hele 13 forskellige smagsvarianter bare inden for deres ikoniske is bøtter – og de udvikler hele tiden nye! Du vil derfor helt sikkert kunne finde en smagssammensætning der er lige dig, om så du føler dig bedst hjemme i det salte eller det søde is-køkken.

Kvalitet-stærk is

Ben & Jerrys har ikke kun vundet priser for deres kreativitet, men den sikre kvalitet har selvfølgelig også været med til at gøre dem så populære, som de er i dag. De tager vores klimaproblemer seriøst, og gør derfor også deres for at vælge de mest bæredygtige alternativer, og laver deres is med de lækreste og mest naturlige ingredienser. Nu varmere vores klima bliver, nu mere har vi jo brug for isen.

Som en forretning stræber de også efter at sikre sig tilfredse medarbejdere og en ledelse propfyldt med progressive ideer. De tror på at udviklingen af medarbejderne er vigtig for en udvikling i virksomheden, og det er nok deres ydmyge start, der har været med til at skabe grundlaget for deres inkluderende værdier.

Tilbage til begyndelsen

Ben & Jerrys blev som sagt grundlagt for 40 år siden af Ben Cohen og Jerry Greenfield. De tog et lynkursus i is fremstilling, og åbnede derefter den første Ben & Jerrys i en istandsat benzintank, investeret af blandt andet et lån på 4000$.

Den gode ide om is i bæger kom i 1980. Efterhånden som efterspørgslen blev større, fik barndomsvennerne den ide, at de ville leje en gammel spolefabrik, hvorfra de kunne pakke deres is ned og begynde at køre dem rundt til restauranter og butikskæder rundt om i landet. Det var her bægerne blev indført. Det er nemlig en del lettere at transportere is rundt hvis det er pakket ned i et bæger, som så nemt kan sælges direkte videre til kunden, der kan nyde isen direkte ud af frysedisken. Det er blandt andet denne unikke indpakningsmetode der har gjort at Ben & Jerrys endnu kan skille sig ud fra mængden af is-producenter.

Kan nu både nydes offline og online

I 1995 får Ben & Jerrys stablet deres helt egen hjemmeside på benene, og den står den dag i dag stadig stolt. Efterhånden som Ben & Jerrys spredte sig til resten af verden, blev hjemmesiden også opdateret med forskellige sprog, så alle kunne være med.

Den dag i dag udnytter den kendte is producent stadig teknologien, og siden det endnu ikke er overalt i Danmark man kan finde is mærket, så har flere online butikker da også haft godt af at stable isen på deres virtuelle hylder.

Der er faktisk kun 11 fødevarekæder der har Ben & Jerrys på deres hylder, og det er absolut ikke alle smagsvarianter man kan finde hos dem. Det er blandt andet derfor der er mange danskere der søger til internettet, for at indkøbe deres yndlings Ben and Jerrys online.