Gem børnepengene til børnene har brug for noget nyt

Gem børnepengene til børnene har brug for noget nyt

Det er altid dejligt at udvide familien med et nyt medlem. Man skal være klar over hvad det koster at få et barn, da der især er mange udgifter i starten til barnevogn, bleer, tøj samt andet tilbehør. Jo større barnet bliver, jo dyrere bliver det også, da barnets behov for ting og sager bliver større. Børn vokser hurtigt ud af deres tøj de første år og skal jævnligt have noget nyt tøj til garderoben. Det er forskelligt fra familie til familie hvordan man budgetterer til børneudgifter. Hver måned får man et bestemt børnepenge beløb, som kan bruges til f.eks. børnetøj.

Sådan kan børnepenge bruges:

Det er muligt at kunne bruge børnepenge til at betale for børnenes nye tøj samt andre ting på online hjemmesider. Dette er en ny betalingsform, så forældrene har mere luft i økonomien og bedre kan planlægge hvad børnepengene skal bruges til pr. måned. Indtil videre kan man bruge børnepenge som betalingsform hos bl.a. Kids Delux, Sovedyret.dk, Kids-world, Ugle unger, Luksus baby, House of kids, baby fryd samt et par online butikker mere. Det er forskelligt hvordan man skal vise, at man gerne vil betale med børnepenge. På nogle hjemmesider skal man skrive en bemærkning i kommentarfeltet, imens man på andre hjemmesider decideret kan vælge børnepenge som betalingsform.

Når betalingen er gået igennem, så vil man på sin betalingsoversigt se, at betalingen til f.eks. børnetøj står som reserveret. Det betyder, at hjemmesiden ikke trækker pengene med det samme, men venter til næste måned når der er kommet børnepenge ind på bankkontoen igen. På denne måde har man ikke mindre penge om måneden, hvilket er en gode for de fleste familier. Det kan være en god ide at skrive ned hvad børnepengene går til pr. måned. På denne måde har man et fuldt overblik over hvor mange penge, der er tilbage til resten af måneden.

Denne her oversigt giver dig et godt overblik over, hvor børnepengene kan bruges.

Sådan kan børnepenge bruges:

Det er meget forskelligt hvor meget den enkelte familie får i børnepenge, da det bl.a. afhænger af hvor mange børn man har, hvor gamle de er samt hvad forældrenes indkomst er. Uanset hvad anbefales det, at man planlægger hvad børnepengene skal bruges til pr. måned. På denne måde kan man bedre styre hvor mange penge man har til det enkelte barn og dermed planlægge hvad der skal være råd til den kommende måned. Børn er meget opmærksomme på hvad de kan lide og ikke lide, hvilket betyder, at der helt sikkert er en bestemt jakke barnet gerne vil have. At betale med børnepenge på forhånd er en mulighed for, at kunne give barnet det, som barnet gerne vil have nu og her.

Det er ikke alle online butikker som tillader alle typer hævekort. Derfor kan det være, at du på en bestemt hjemmeside ikke kan bruge hævekortet eller børnepengene. I stedet er det muligt at betale med Viabill. Viabill er også en måde at betale på ligesom med børnepenge ordningen. Ved denne betalingsform betales beløbet over rater og skal naturligvis være betalt tilbage den efterfølgende måned. Familier, der kun er i besiddelse af Mastercard, bruger typisk denne betalingsform.