gaven

Gaven til hende – måske den største udfordring

Der er ikke noget bedre end at give, følelsen af en elsket ven, familie medlem eller partner, som åbner en gave og bliver decideret rørt, er svær at slå. Netop derfor er gaven til hende sådan en stor udfordring. For vi ønsker at vores gave til hende efterlader et fodaftryk i hjertet og gør indtryk. Men hvordan finder man gaven til hende, som gør indtryk? Nedenfor kommer der nogle tips og tricks så du kan finde en personlig gave til hende, som hun vil takke dig for.

Hold øje med hendes dagligdag og hendes mønstre

En af måderne hvorpå man kan finde en personlig gave er ved at analysere hendes mønstre i dagligdagen. Dette trick virker selvfølgelig bedst hvis man bor sammen eller har et tæt forhold. Øvelsen går ud på at lægge mærke til hendes mønstre og hendes adfærd og se om der er noget der kan gøre dagen lettere for hende. Det er oftest disse ting folk bliver gladest for, for det er de ting de mangler, som de ikke selv er klar over de mangler og ydermere det viser at afsenderen af gaven har gjort sig umage. Eksempelvis kan en personlig nøgleholder gøre stort indtryk hos en person som ofte smider sine nøgler væk. Mere skal der ikke nødvendigvis til.

Gaven man kan nyde i fællesskab

Alle elsker at dele oplevelser med dem som de holder af. Så en anden god gave til hende er et gavekort til noget hun ville elske hvor man selv kan tage med. Det kan være et spa-ophold , en wellness tur, ja mulighederne er uendelige. Et godt trick i dette tilfælde er at lave et gavekort på 1 til hende og så efterfølgende tilbyde at tage med og selv betale turen. For at give et gavekort til 2 og så ”forlange” at tage med kan sende det forkerte signal og ødelægge lidt af give stemningen.

Gaven til hende som viser et minde

De 2 førnævnte gaver er hver især baseret på at kigge fremad men man kan også vælge at gå den anden vej og give en nostalgisk gave. Har man været venner/kærester længe har man sikkert haft en del mindeværdige oplevelser sammen, som der er blevet forevigede på kamera. Her kan man få lavet noget kunst ud af det. Så i stedet for at få lavet en plakat af et fælles foto, så tag billedet med til en kunstner og se hvad vedkommende kan få ud af billedet. Så får man en meget personlig og unik gave, som vil give hende et smil på læben hver gang hun ser.

Få mere inspiration på https://gaveinspiration.dk/gave-til/hende/