indretning af hus og have

Inspiration til indretning af hus og have

Står du og skal flytte i nyt hus? Eller kunne du egentlig bare godt tænke dig at give hele hjemmet en makeover, så det fremstår som nyt igen? Det kan være svært at finde ud af, hvilke stilarter man skal gå efter, og hvordan det hele egentlig gerne skulle ende med at se ud.

Derfor kan det være en rigtig smart træk at søge inspiration. Se andres kreative indretninger og pluk det ud, som passer ind i din drømmebolig. Først skal du overveje hvilken stil, der er din stil. Kunne du godt tænke dig det skandinaviske, minimalistiske design, eller er du mere til fængende detaljer.

Hvad er det skandinaviske design?

Det skandinaviske design er meget minimalistisk. Det er afdæmpede farver – gerne meget lyse farver. Møbler i hvis og lyst træ, eventuelt med nogle elementer, der giver associationer til naturen. Det kunne være ting som et plankebord eller et lammeskind, der ligger henover lænestolen i stuen. Det minimalistiske design har rene linjer og fremstår meget enkelt.

Den romantiske indretning

Er du til romantik? I så fald kan du indrette hjemmet i et romantisk tema. Ikke forstået sådan, at væggene er plastret til med hjerter. Det er mere hele stemningen i hjemmet, der er romantisk. Dette opnår du ved at sammensætte de rette farver med det rette, varme lys. Lav hyggekroge og gør rummene indbydende til hygge og samvær.

Botanisk indretning med masser af blomster

Elsker du at have masser af planter indenfor? Og kan du godt lide fletkurve og flettede møbler, så er du måske ude i en botanisk indretning. Den båder på varme, friske farver og masser af planter og krukker. Den minder lidt om ferie-stemning.

Mange flere indretningsstile – find en der passer til dit hjem

Der er mange andre stile, man kan indrette sin bolig i – dette er blot et meget lille udpluk på nogle mulige veje, man kan gå, når boligen skal indrettes. Du kan finde masser af inspiration på dinindretning.dk, hvor der er mange artikler om indretning af hele boligen på forskellige måder.