bager

Køb dit brød hos en bager

Hos en bager kan du købe noget, som passer til ethvert måltid. Der er diverse brød, boller og wienerbrød til morgenbordet, sandwichbrød eller rugbrød til frokosten, et godt flute til aftensmaden og diverse lækre kager til dessert. Derudover er det også helt oplagt at tage et smut forbi din bager i Charlottenlund, hvis du mangler noget sødt til eftermiddagskaffen. Der dufter altid godt, når du træder ind hos en bager. En blanding af alle de forskellige slags bagværk.

Lige meget hvor du bor i Charlottenlund, er der god mulighed for at finde en bager. Og der er lige så gode muligheder for, at du kan finde noget, som du synes om. Uanset om du har en sød tand, eller du har lyst til et friskbagt rugbrød.

Bager brød til enhver lejlighed

En bager byder på alt fra brød til kager. Og der bliver bagt hver dag. Det betyder, at du kan få friskbagt brød, når du møder op i din bager. Der er et stort udvalg af brød og kager, og det kan nogle gange være svært at vælge, hvad man har lyst til. Du kan smutte forbi, hvis du lige får lyst til noget fra bageren, men du har også mulighed for at bestille kager til fødselsdage og andre særlige arrangementer. Du kontakter blot din bager og fortæller, hvad du har lyst til. Det kan for eksempel være lagkager eller kagemænd og kagekoner, som nok særligt er populære blandt børn. Og selvfølgelig har du selv mulighed for at påvirke, hvordan kagen skal se ud og hvilken slags kage, det skal være.

Der findes noget for enhver hos en bager. Både børn og voksne kan finde noget, de synes om. Og selvom man hurtigt får nogle favoritter, så gør det store udvalg det lokkende at prøve noget nyt. En bager har selvfølgelig de klassiske brød og kager, men mange bagere forsøger også at udvikle nye og moderne produkter. Dermed kan du aldrig helt vide, hvad der møder dig hos din bager, og måske går du hjem med flere kager, end du egentlig var kommet efter.

Find din bager i supermarkedet

Der findes mange bagerbutikker i Charlottenlund, men hvis du synes, det er besværligt at skulle ud og finde en bager, kan du i nogle supermarkeder finde integrerede bagerbutikker. På den måde kan du klare de almindelige indkøb og samtidig købe brød, kager eller wienerbrød i bageren. Det gør det nemt og fleksibelt at købe bagerbrød. Ligesom hos den traditionelle bager kan du i supermarkedernes bagerafdeling finde et stort udvalg af brød og kager. Og det er selvfølgelig også friskbagt. Der er altså gode muligheder for at købe morgenbrød eller kage til eftermiddagskaffen, samtidig med at du lige får købt de sædvanlige dagligvarer.

Bagerafdelingen i et supermarked åbner ofte før selve butikken. Dermed har de samme åbningstider som traditionelle bagerbutikker, og det gør det endnu nemmere for dig at køre forbi din bager og købe morgenbrød, for eksempel når du er på vej på arbejde.