scooter i hvid

Overvejelser du bør gøre dig før du køber dig en el-scooter

Er det blevet sværere at gå, af enten den ene eller anden årsag, kan det være det snart er tid til at få en el-scooter. I dag er der utroligt mange, som benytter sig af denne teknologi. Det er en smart måde at komme rundt på, og det giver en person mulighed for at komme rundt, uden at skulle bruge penge på at have en bil. Det andet der er godt ved et transportmiddel af denne type, er muligheden for selv at tage ned og handle, og på denne måde nemmere kan passe sig selv. Det giver også det offentlige en fordel, for hvis en person kan passe sig selv, er der penge at spare på hjemmehjælp. Det skal derimod heller ikke være en belastning for personen at skulle passe sig selv, så hvis du stadig har svært ved at klare dig selvom du har et sådant transportmiddel, er der ingen skam i at bede om hjælp.

Hvad skal jeg se efter på en el-scooter?

Der er nogle basale overvejelser man skal gøre sig, inden man finder den rigtige type, som passer til ens behov. Det første man ser efter er, hvor mange hjul den skal have. Her er der tale om 3 eller 4 hjul. Fordelen ved 4 er, at det nærmest er umuligt at vælte på den. Det er stadig svært at vælte på en med 3-hjul, da man har vægten på den bagerste del hvor der findes 2 hjul under. En anden overvejelser er, om hvor lange ture man vil køre. Er det blot for at komme ned og handle ind hos købmanden i Odense, eller skal man ud på længere ture. Hvis man stadig kan gå, kan man have sit gangstativ af valgfri art med. Det betyder også at der skal være plads til den på transportmidlet. Noget af det sidste er, om den skal være ny eller brugt. Der findes mange brugte som kører super fint, hvis den tidligere ejer har passet godt på den.

Hvorfor er en el-scooter god?

Dette transportmiddel er godt for alle parter. Den ældre har mulighed for at komme rundt selv, uden hjælp fra andre. Herudover er der også en hvis frihed ved at kunne tage en tur, lige præcis når lysten rammer. Man behøver ikke andre for at komme op på den og tage af sted. Der er i dag også så mange steder der har ramper, at man næsten kan komme hvorhen man ønsker. Stranden – hvis man altså har sådan en i nærheden, en tur i parken eller et smut ned på havnen i Aalborg. Det giver også personens børn glæde, at se ens forældre kunne komme rundt uden besvær, og vide at de kan komme ud en tur lige når de har lyst. Det er også muligt at få den hjem og afprøve den, hvis man eksempelvis bor i Herning kan man få en prøvetur lige der, hvor man selv ville komme til at bruge den.

Besøg eventuelt denne hjemmeside, og find en god el-scooter.